Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text

"Здравето започва с човешката мисъл."

Беинса Дуно

Биорезонансна Бахова Терапия е на цена 30лв., като в тази цена влиза радиестезичното измерване, направата на капките, които са достатъчни за около месец и консултация, която има за цел да Ви даде насоки, как бихте могли да си помогнете сами и какво може да направите, за да подобрите състоянието си. Биорезонансната диагностика, може да бъде направена и онлайн, но за предпочитане при възможност винаги е личния контакт.

Изготвяне на нумерологична карта - 30лв, която се сътои от 6 основни енергии и се изготвя на базата на рожденна дата. Нумерологичната карта е приблизително 10 страници и в цената влиза консултация, имаща за цел да отговори на всички Ви изникнали въпроси. Картата се изпраща по електронен път, а консултацията може да бъде направена както по телефона така и на място (виж адреса на кабинета в раздел контакти.)

Биорезонансна Бахова Терапия при животни - за повече информация се свържете с мен от раздел Контакти.

Радиестезично Измерване на дома или офиса Ви за геопатогенни зони - цени от 50лв. за едноетажно помещение до 120 кв.м., за по-големи площи цената се договаря. Свържете се с мен чрез раздел Контакти за да получите информация относно услугата.

Повече информация за измерването на геопатогенни зони може да намерите тук.