Some Alt Text
Some Alt Text

"Хората привличат в своя живот два вида събития – тези, в които вярват, и тези, от които се страхуват – и то много често неосъзнато."

Петър Димков

Биорезонансната Бахова Терапия е съчетание от радиестезично изследване и терапия с цветните есенции на д-р Едуард Бах.

 

Радиестезичното изследване е вид биорезонансен тест и за разлика от другите биорезонансни методи, е изцяло ръчен без никаква апаратура. Използваните пособия са: махало и багета, а при нужда и радиестезичен линеал. Методът е неинвазивен, не изисква специална подготовка, напълно безвреден и безболезнен. Радиестезията позволява тестване по ДНК материал без присъствието на пациента, но за предпочитане винаги е личният контакт.

 

Радиестезичното изследване определя с изключителна точност броя на цветните есенции за индивидуалната комбинация, съчетанието между тях и ефикасността им спрямо конкретен проблем.

 

Цветните есенции на д-р Едуард Бах са енергиен извлек от 37 цветя на дървета, храсти и растения + една есенция от скална вода. Те съдържат само енергия, без материя и са напълно безвредни, което ги прави подходящи за хора от всякакви възрасти. Капките на д-р Бах не си взаимодействат с медикаменти, не могат да бъдат предозирани и нямат странични ефекти.

 

„Определени диворастящи висши растения могат чрез своите по-висши трептения да повлияват човешките трептения и да откриват достъпа до нашата духовна същност. Те отмиват недостатъците на характера, които причиняват нашите страдания. Като хубавата музика или другите възвисяващи неща, те са в състояние да ни дарят мир и да ни освободят от нашите страдания. Те не лекуват пряко болестта, а чрез висшите трептения проникват в нашето Висше Аз, в което болестта се стапя като сняг на слънце. Няма истинско излекуване без нагласа към душевен мир и вътрешно чувство на щастие.“

Д-р Едуард Бах

 

Терапията на д-р Бах е вид вибрационна медицина, която действа на фините нива на психо-емоционално ниво като индиректно повлиява физическото здраве.

 

Към диагностиката и направата на капките се провежда при желание от страна на пациента консултация с препоръки, как той сам да си помогне за подобряване на психо-емоционалното състояние и отнема около 1 час. Капките се дават спрямо индивидуалната дозировка за приблизителен период от месец. Комбинацията от цветовите есенции е индивидуална за всеки човек.